Internationale Reputatie Ranglijst 2016

March 8, 2016

Vrijwel elke bestemming heeft zeer goede en minder goede hotels. Er zijn echter ook bestemmingen waar de gastvrijheid zo goed is dat vrijwel elk hotel een goede service levert. Om reizigers te helpen bij het vinden van de meest gastvriendelijke bestemmingen publiceert hotelvergelijkingssite www.trivago.nl ieder jaar een internationale reputatieranglijst, waarbij de beste 100 steden zijn gerangschikt op de gemiddelde reputatie van lokale hotels.

inter_reprank_NL_2016

Internationale hotelreputatieranglijst 2016 (1 t/m 15).

Göreme

De Turkse stad Göreme is dit jaar de stad met de beste gemiddelde internationale hotelreputatie; aldus trivago. Het Turkse stadje, dat bekend staat om het lokale nationale park en de in kaarsvormige rotsen uitgekapte huizen, biedt een uitstekende hotelcultuur waarin vrijwel elk hotel uitstekende beoordelingen krijgt.

Matera, San Gimignano, Lecce, Sorrento

Er mag dan geen Italiaanse bestemming op nummer 1 staan, Italië is met Matera (2), San Gimignano (3), Lecce (6) en Sorrento (9) uitermate goed vertegenwoordigd in de top 10. Net buiten de top 10 zijn op nummer 13 en 14 nog Assisi en Lucca te vinden. Al met al scoort Italië dit jaar zeer goed; al moet wel gezegd worden dat de score van deze Italiaanse plaatsen alleen voor zichzelf spreken en niet toepasbaar zijn op de rest van Italië.

Top 3 2015

De winnaar van vorig jaar, het Chinese Sanya, staat dit jaar op nummer 12 en valt buiten de top 10. De nummers twee en drie van vorig jaar staan wel nog in de top 10; Hanoi zakt van de 2e naar de 5e plaats, en Sorrento zakt van nummer 3 naar nummer 9.

Nederland

In de top 100 zijn dit jaar geen Nederlandse bestemmingen te vinden; deze hebben in bijna alle gevallen te weinig hotels om zich voor de internationale top 100 te kwalificeren. Alleen Amsterdam heeft genoeg hotels om zich voor de lijst te kwalificeren, maar de Nederlandse hoofdstad scoort helaas niet hoog genoeg voor een plek in de top 100.

Afbeeldingen

Volledige Top 100

inter_reprank_NL_2016_full


Over trivago

Op www.trivago.nl vinden reizigers het ideale hotel tegen het beste tarief. trivago is een metazoekmachine voor hotelprijzen, waar de prijzen van meer dan 700.000 hotels worden vergeleken op meer dan 200 boekingssites. Gecombineerd met 140 miljoen geïntegreerde hotel reviews en meer dan 14 miljoen foto’s is trivago de ideale bron voor objectieve en onafhankelijke hotelinformatie. Sinds haar oprichting in 2005 is trivago uitgegroeid tot een internationaal fenomeen met maar liefst 80 miljoen bezoekers per maand.

1 Dit persbericht is auteursrechtelijk beschermd en mag alleen vrij gepubliceerd worden met een referentie naar www.trivago.nl.

Abonneren op persberichten van trivago kan door te e-mailen naar: jules.dijkstra@trivago.com.

Similar articles

trivago.nl wint WUA Award voor beste web preformance vo...

Afgelopen week heeft het trivago.nl team een prijs in ontvangst mogen nemen voor de beste web preformance in de categorie hotelovernachtingen. Hoera! Daar zijn we heel blij mee. De prijs is uitgereikt

trivago Reputatieranglijst 2017

In de jaarlijkse trivago Reputatieranglijst van hotelvergelijkingssite www.trivago.nl worden de grootste Nederlandse hotelsteden vergeleken aan de hand van de gemiddelde reputatie van de lokale hotels

De beste hotels van Nederland

trivago Hotel Awards 2017 Voor hotelgasten is het belangrijk dat ze zeker kunnen zijn van de kwaliteit van een hotel. Daarom heeft hotelvergelijkingssite www.trivago.nl een beoordelingssysteem dat rev