De beste hotels van Nederland

15 november 2016

trivago Hotel Awards 2017

Voor hotelgasten is het belangrijk dat ze zeker kunnen zijn van de kwaliteit van een hotel. Daarom heeft hotelvergelijkingssite www.trivago.nl een beoordelingssysteem dat reviews aggregeert vanuit web en vertaalt deze naar een universele index. “We aggregeren en analyseren meer dan 175 miljoen hotelreviews van websites van over de hele wereld” aldus Johannes Thomas, directielid van trivago. “Al deze reviews geven ons inzicht in waar individuele hotels goed in zijn. Onze trivago Awards zijn er speciaal voor die hoteliers die hun gasten een exceptionele ervaring bieden. We zijn trots om deze prestaties met een award te kunnen belonen.

Dit jaar zijn de trivago Awards zijn opgedeeld in drie luxe categorieën. Een categorie voor driesterrenhotels(★★★), één voor viersterrenhotels(★★★★) en een categorie voor vijfsterrenhotels(★★★★★).** In elke categorie worden de drie beste hotels beloont met een eerste(), tweede() of derde() plaats.

De beste hotels van Nederland

 ha_nl_2017

** Deze categorieën zijn gebaseerd op de sterrenklassificatie zoals deze gebruikt worden op de boekingssites waar de hotels boekbaar zijn en de beoogde luxepositionering van de hotelier.


Over trivago

trivago is een hotelvergelijkingswebsite en metazoekmachine voor hotelprijzen. trivago is opgericht in 2005 en gevestigd in de Duitse stad Düsseldorf. De missie van trivago is om: “De eerste en onafhankelijke bron van informatie te zijn voor reizigers om het ideale hotel te vinden tegen het laagste tarief.” Op 30 september 2016 vergelijkt trivago prijzen van meer dan 1.300.000 hotels uit meer dan 190 landen. trivago gebruikers hebben de keuze uit 55 gelokaliseerde websites in 33 verschillende talen.

1Dit persbericht is auteursrechtelijk beschermd

Persberichten van trivago mogen alleen vrij gepubliceerd worden met een referentie naar www.trivago.nl.

Abonneren op persberichten van trivago kan door te e-mailen naar: jules.dijkstra@trivago.com.