Word gevonden op trivago

U beheert een hotel- of boekingssite en wilt de kwaliteit van uw traffic verbeteren. Wij zijn de grootste hotel metasearch ter wereld. Samen kunnen we alles bereiken. trivago heeft zich de laatste 10 jaar gefocust op het in kaart brengen van kamertarieven vanuit de beste bronnen op het web, en doet dat nog steeds. Hotel- en boekingssites moeten gemakkelijk te vinden zijn en online kunnen concurreren, met unieke mogelijkheden om tarieven en inhoud te promoten op trivago. Dat is ons doel. Hieronder geven we u meer informatie. Verheug u op kwalitatief hoogwaardig siteverkeer naar uw website, gevormd door trivago’s wereldwijd reizigerpubliek.

Waarom gebruikmaken van trivago?

  • 55

    verkoopmarkten in 33 talen

  • 1.4

    miljard bezoekers per jaar

  • 487

    miljoen qualified referrals per jaar.

Hoteleigenaren, - managers + -ketens

trivago Hotel Manager

Met trivago Hotel Manager (tHM) kunt u eenvoudig een uniek hotelprofiel op trivago aanmaken en beheren om hoger te scoren in de zoekresultaten. We hebben gemerkt dat hoteliers die hun profiel actief bijhouden op trivago gemiddeld vijf keer zoveel kliks ontvangen.

trivago Hotel Manager biedt een reeks gratis en betaalde marktoplossingen waarmee u uw prestaties op elk moment kunt verbeteren. Zo kunt u gebruikers veranderen in gasten.

U krijgt toegang tot een uitgebreid overzicht van de meest invloedrijke factoren die uw prestatie op trivago direct beïnvloeden. Denk daarbij aan hotelinfo, reputatie en waarderingen en natuurlijk duidelijke, eenvoudige tips voor constante verbetering   daarvan. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Meld u aan voor trivago Hotel Manager en ontvang meer informatie.

trivago Hotel Manager PRO

trivago Hotel Manager PRO is de gemakkelijke upgrade van Hotel Manager, die u helpt nog meer gasten rechtstreeks naar uw hotel te leiden. De premiumversie, beschikbaar voor een vast bedrag, biedt exclusieve functies waarmee u uw zichtbaarheid kunt verbeteren en de aandacht van reizigers kunt trekken met behulp van exclusief hotelnieuws, prominente contactgegevens en gedetailleerde benchmarkanalyses. We willen uw hotel een absoluut concurrerend voordeel bieden.

trivago Quality Test

Als u bezig bent met het verbeteren van uw hotelreputatie en uw positie in de zoekresultaten, kan trivago Quality Test ook interessant zijn. Online reputatie is tegenwoordig een zeer belangrijke factor bij het selecteren van een hotel. Dit heeft u wellicht ook ervaren. Volgens ons moet een online reputatie gebaseerd zijn op uitgebreide en kwalitatieve gegevens over de kenmerken van uw hotel. Kijk hier voor meer informatie.

Quality Test is een uniek en betrouwbaar beoordelingssysteem waarmee een volledig en authentiek beeld kan worden geschetst van een hotel. Het systeem is nog niet beschikbaar voor alle markten, maar u kunt een van de gelukkige gebruikers zijn.

Direct Connect

Direct Connect doet precies wat de naam aangeeft: uw gasten rechtstreeks met u verbinden. Uw tarieven worden op unieke wijze gepresenteerd en ons CPC-model biedt de optimale flexibiliteit om uw campagnedoelen te behalen.

U krijgt toegang tot onze op maat gemaakte instrumenten voor het beheren van uw campagne, waarmee u uw CPC’s kunt aanpassen op uw budget en resultaten. U wordt daarbij volledig ondersteund door ons team, zodat u optimaal gebruik kunt maken van trivago. Wij delen graag onze tips en trucs met u.

trivago biedt een reeks Direct Connect-oplossingen voor zowel grote hotelketens als particuliere hotels. Ongeacht de technische capaciteiten of middelen waarover u beschikt, bieden wij mogelijkheden voor uw hotel(s).

Boekingssites

trivago versterkt uw aanwezigheid op hotelzoekmachines wereldwijd (ja, wereldwijd) en u krijgt de mogelijkheid te concurreren met meer dan 250 ‘collega’s’. Want wij zijn van mening dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen om te concurreren.

U ontvangt kwalitatief hoogwaardig siteverkeer en bepaalt hier zelf de toegevoegde waarde van, waarbij u met het CPC-model uw campagne volledig kunt beheren en aanpassen.

Wij leveren uitgebreide gegevens in ons op maat gemaakte analyse-instrument, waardoor u de prestaties van uw campagne dagelijks kunt controleren. Ons technische team garandeert een soepele integratie en doorlopende ondersteuning, terwijl onze accountmanagers u persoonlijke ondersteuning bieden bij het beheren van uw campagne. De accountmanagers bieden waardevolle inzichten die optimale resultaten garanderen.

Interesse? Stuur ons een mail voor meer informatie.

CRS-aanbieders

Niet alle hotels beschikken over de technologie en middelen die nodig zijn om via trivago tarieven te tonen en boekingen te ontvangen. Als deze hotels een Central Reservation System-aanbieder gebruiken die wij ondersteunen, kunnen wij onze Direct Connect-oplossingen aanbieden.

Samenwerken met trivago biedt een nieuwe kans voor uw bestaande klanten en een concurrerend voordeel voor het werven van nieuwe klanten.