Zoektocht naar geluk

Ons team van meer dan 1100 creatieve, gedreven entrepreneurs, vanuit alle uithoeken van de aardbol, staat elke dag klaar om een hotelzoekmachine te realiseren die rechtdoorzee is, snel en zonder bias – zodat jij precies weet wat jouw opties zijn. Voor ons is vertrouwen samen met authenticiteit het meest belangrijke. Of we je nu helpen om het ideale hotel te vinden, een app of iemand’s carrière aan het ontwikkelen zijn, we streven er altijd naar om een bedrijf te zijn dat de mensen motiveert om meer uit het leven te halen. We leven voor de ‘ah ha’ momenten. Gedreven door passie. We vinden dat we nooit wijs, groot of klaar genoeg zijn met het realiseren van betrouwbare, klantgerichte producten die de wereld transparanter, eerlijker en individueler maken.

  • 1.3

    miljoen hotels

  • 200+

    boekingssites

  • 55

    lokale websites

trivago onderweg

Waar wil je naartoe?

Uitgebreid zoeken en prijsvergelijken voor 1.300.000 hotels op meer dan 200 boekingssites.

Onze entrepreneurs

Interviews, artikelen en sprekers

Sydney Burdick - Global Corporate Communications

"Looking to interview trivago or have us speak at your event? Contact us."

trivago 1%

We zouden niet van onze kansen en ervaringen kunnen genieten zonder iets terug te doen. We hebben samen trivago 1% opgezet om een procent van onze jaarlijkse winst te doneren aan geselecteerde goede doelen. Of we nu scholen bouwen in Myanmar, cadeaus verzamelen voor kinderen die het minder hebben of actief meedoen aan Movember, we zoeken altijd naar kansen om te geven.

Gedurende de eerste helft van het jaar, presenteren trivago werknemers projecten waar zij gepassioneerd in zijn en verzamelen zij ‘stemmen’ voor hun goede doel. Het bedrijf doneert dan het vastgestelde gedeelte van de jaarlijkste winst, afhankelijke van het aantal stemmen van het trivago team.